Üdvözöljük az idei év első podkesztjét; és legyen új a törvény, mert ez az egyik számomra legjobb Ákos szám, és…
Ajánlanám kedves figyelmetekbe Evanescence – Further away című számát. Vagy ha ez nem tetszene, hallgassatok Enyát Shamaltnál. Evanescence – Further…
Life is Life! Nana-na-na-na! Valamelyik reggel erre az Opus számra keltem, és a biztos ismerős bennmaradt a fülemben hatást keltette….
Van egy kutyóm a Tengó, elütötte őt a’ zoutó, keseregtem én miatta, ezér’ eszek én most negróut! Ajánlom kedves figyelmetekbe…
Someone call the ambulance… There’s gonna be an accident. I’m coming up on infrared, there is no running that can…
Igyunk egy italt, a Moszkva téren! Tizedik jubileumi podkeszt alkalmával szeretném bemutatni az Ankou – Fiatal voltál című számát, mert…
Devilll már hetek óta zaklat, hogy mért nem hallgatom már meg a Wisdom zenekar számait, amik ingyen letölthetőek, és még…
Igazából sosem szerettem a Cradle of Filth és egyéb piszkosmetál, vagy ahogyan esemvé mondja hörimori zenéket, de a No time…