Néhány szó a sorozatokról, melyekre mostanában egyre kevesebb idő jut. Dexter. Nekem ezidáig benne volt a nagyon-nagyon-nagyon kedvenc sorozatokban, de…
Az igazat megvallva mikor a »FlashForward« első részét néztem, kifejezetten elégedett voltam. Izgalmasnak induló történet, jó karakterterek, rejtély, ármány, meg…
Nem tudom mikor és hogyan lesz rá időm, de ez a sorozat abszolút tuti-befutó nálam az első rész után. Steve…
Itt az iskola, vége a nyárnak, így a vidám esti séták helyett maradnak a forró kakaóval és sorozatnézéssel eltöltött esték-éjszakák….
Másik nagy kedvencem, a »24« is véget ért a napokban. Annyira nem akarok ömlengeni, jobb volt, hogy befejezték, mert kicsit…
Lényegre török: katasztrófa. Az egész évadban JJ része ért valamit, azt még élveztem is, továbbá a zene és a fotózás…
A V bár elsőre újdonságnak tűnik, egyáltalán nem az. Még a nyolcvanas években volt belőle minisorozat, sorozat és még könyv…
ITT VAN A LOST PONT HOGY KÉT NAP MÚLVA! Az esemény tiszteletére az alábbi videófelvétllel készültem (rettentően gyenge a minősége,…