Bejegyzések sorozat témában

Született feleségek negyedik évadfinálé

Megnéztem ma este a »Született feleségek« fináléját is (hozzáteszem jó lassan készült el a magyar felirat, de persze érthető miért)….

Lost negyedik évadfinálé (frissítve)

Még nem néztem meg, majd itt lesz, hogy milyen volt (remélem az lesz, hogy OMG), de nem bírom ki, hogy…

Smallville hetedik évadfinálé

Na, megjött a sorozatfinálék ideje is, avagy már el is múlt talán, mindegy. Múltkor vártam a »Lost« duplarészes fináléját, aztán…

Showder Klub, ötödik adás

Egy Uri családból származó Geller… Igazából már nem akartam írni róla, de a végén mégiscsak. Szóval megkockáztatom, hogy idáig ez…

Showder Klub, negyedik adás

A »múltkoriról« lemaradtam, ezt most sikerült megnézni. Nos, Fábry Sándor mint házigazda vegyes. Nekem nem volt vele bajom (Fábryt mint…

Jericho finálé

Nos, az eredetileg lelőtt »Jericho«, amit végül ugye néhány szem mogyoró hatására folytattak. A második évad idejére aztán jött még…

Lost 4×09 – That Should Do It

Anyám, ez a Lost-rész nagyon-nagyon durva volt. Most rögtön be is rakom ide a szpojler-varningot. {{szpojler}} Reggel kellemes meglepetés volt,…

Showder Klub, harmadik adás

Én Moszkvába szeretnék – de nagyon védik! Nos, sikerült pont lemaradnom a Showder Klub első feléről (ha Methos nem szól,…

30 Rock

Ahogyan azt tegnap is említettem, elkezdtem nézni a 30 Rock című sorozatot. Nagy vonalakban arról van szó, hogy egy ámérikái…

Showder Klub, második adás

Gombóc Artúr meg cukros. Jó a »Showder Klub«, tényleg jó, csak sajna igazolódni látszik amitol az elején féltem: ismétlődés. Heti…

mefiblog logó

Írja és rendezi Mefi, avagy Nádai Gábor © 2005-2026

A blogot büszkén pörgeti a WordPress motorja, Anders Norén sablonjának átbuherált változatával.