Itt az iskola, vége a nyárnak, így a vidám esti séták helyett maradnak a forró kakaóval és sorozatnézéssel eltöltött esték-éjszakák….
Vicces, hogy mostanában az »Alkonyat« tinikislányos sikerein felbuzdulva mindenki vámpír-regényeket ír. Kapásból a metróban és egyéb helyeken nyolc-tíz vérszívással kapcsolatos…
Megnéztem ma a »House« évadfináléját. Igen-igen, kicsit lemaradtam vele, de hát az iskolai örömmámor miatt egyáltalán nem szomorkodtam. (Irónia.) Az…
Korábban kész terv volt a fejemben, hogyan fogom kezdeni a bejegyzést, amely a »Prison Break« utolsó részét tárgyalja. Aztán jött…
Először is, csak úgy szerényen leírnám, hogy KILENC ROHADT HÓNAPOT KELL VÁRNI A FOLYTATÁSIG. Bővebben meg: a »Lost« nálam első…
Oké-oké, befejezem már, de még muszáj vagyok egy kérdéssel bombázni Timet a »Heroes« évadfináléjával kapcsolatban. Tim, ugye nem csak szerintem…
Írtam múltkor egy levelet »Tim Kringnek«, hogy kapja össze magát, mert a »Heroes« nem olyan már, mint régen volt. És…
Az igazat megvallva sokáig úgy voltam a Family Guyjal, hogy egyáltalán nem igénylem. Nézem a The Simpsonst néha-néha elkapok egy-egy…