Bejegyzések sorozat témában

Kedvenc sorozatom

Ha most valaki odajönne hozzám azzal az egyszerű kérdéssel, hogy Te Mefi, neked mi a kedvenc jelenleg is futó sorozatod?…

Levél Tim Kringnek

{{explicitcontent}} Kedves Tim Kring! Nem ismersz engem, talán még az országról sem hallottál, ahonnan írok neked (nem Bukarest a fővárosa,…

Született feleségek 5×13

Ha tehetném, valahogy beleszorítanám a kollektív tudatba, hogy mindenki nézze ezt a »sorozatot«. Minden évadban van egy rész, amelyik egyszerűen…

A nagy visszatérés

Újra fut két kedvenc kategóriába tartozó sorozatom, a »24« és a »Lost«. Gyakorlatilag annyit lehet elmondani, hogy mindkettő rulez, így…

Mekkora már!

I’m looking for John Connor. Még annyit szeretnék így hajnali egy óra után hetes perccel az éterbe kajabálni, hogy a…

The Big Bang Theory

Képzelj el két embert, akik egy szokásos amcsi kis lakásban lakótársak, akik PhD-vel és két diplomával rendelkeznek, akik egyenletekkel kelnek…

Comedy Central műsorok

Holnap lesz egy hete, hogy megy a magyar nyelvű »Comedy Central«, többek szerint botrányos, hogy a VH1 műsorát ezzel csökkentették,…

How I Met Your Mother – 4×01

Egyetlen szóval, röviden: zseniális évadnyitány volt, réges-rég nem röhögtem ennyit, utoljára talán az első évadon összesen, potyogtak a könnyeim, és…

Fringe

Már nem is emlékeztem pontosan, miért vártam annyira a Fringe című sorozatot. Aztán amikor elkezdtem nézni, arra gondoltam, hogy ez…

Maffiózók sorozatfinálé

Ez a vége, geci? E mondat hagyta el a számat úgy háromszor, amikor ma délelőtt sikerült befejeznem a »Maffiózókat«. Szpojlermentesen:…

mefiblog logó

Írja és rendezi Mefi, avagy Nádai Gábor © 2005-2026

A blogot büszkén pörgeti a WordPress motorja, Anders Norén sablonjának átbuherált változatával.