Jaj, hát én ilyen borzalmasat már régen olvastam. Minden tiszteletem Wells elvtársé, de többször gondoltam rá, hogy ezt a könyvet…
Legutoljára olvasott Robin Cook-könyv a Halálos kockázat volt. Ez kicsit a »Szfinx« című kötethez hasonlít, itt nem annyira az orvosi-vonal…
Megint »Robin Cook«, hehe, és ebben a könyvben is az a bizonyos trió (Soldano-Stapleton-Montgomery) szerepel, mint a »Kromoszómában«. A történet…
Mostanában lesz rengeteg (legalább négy-öt) könyvajánló egyszerre, kezdem rögtön ezzel – a változatosság kedvéért – Robin Cook-kötettel. Szokásos orvoskrimi, amint…
Azért egy valamit szögezzünk le: Robin Cook rendelkezik egy olyan írói tulajdonsággal, hogy – ha néha orbitálisan olvashatatlan könyveket is…
Van egy ilyen című érettségi-tételünk, a csodás 2007-es érettségi kódnéven futó rendezvényhez (keresőbotok, szevasztok), és ezzel, meg úgy általában a…
Azért Robin Cook is érdemel egy kalapemelést. Ezt ismét bebizonyította, most éppen az Akár az Isten című könyvével. Van egy…
A múltkor azt hittem, hogy az összes itthon található Agatha Christie könyvet elolvastam, de a végén a kezembe akadt még…
Végy egy írót, aki alapjáraton nem is író, sőt, megkockáztatom írni sem profi szinten tud, de azért van egy stílusa,…
Nos, ez az a könyv, aminek elolvasásától óvakodtam, mivel egy Agatha Christie színdarab Charles Osbourne által regénnyé dolgozott változata. Viszont…