Bejegyzések könyv témában

Kedvenc könyvekről írt örömködések vagy nem tetsző regények bántalmazása verbálisan.

H. G. Wells – Világok harca

Jaj, hát én ilyen borzalmasat már régen olvastam. Minden tiszteletem Wells elvtársé, de többször gondoltam rá, hogy ezt a könyvet…

Robin Cook – Halálos kockázat

Legutoljára olvasott Robin Cook-könyv a Halálos kockázat volt. Ez kicsit a »Szfinx« című kötethez hasonlít, itt nem annyira az orvosi-vonal…

Robin Cook – Vektor

Megint »Robin Cook«, hehe, és ebben a könyvben is az a bizonyos trió (Soldano-Stapleton-Montgomery) szerepel, mint a »Kromoszómában«. A történet…

Robin Cook – Kromoszóma

Mostanában lesz rengeteg (legalább négy-öt) könyvajánló egyszerre, kezdem rögtön ezzel – a változatosság kedvéért – Robin Cook-kötettel. Szokásos orvoskrimi, amint…

Robin Cook: Halálfélelem

Azért egy valamit szögezzünk le: Robin Cook rendelkezik egy olyan írói tulajdonsággal, hogy – ha néha orbitálisan olvashatatlan könyveket is…

Kertész Imre – Sorstalanság

Van egy ilyen című érettségi-tételünk, a csodás 2007-es érettségi kódnéven futó rendezvényhez (keresőbotok, szevasztok), és ezzel, meg úgy általában a…

Robin Cook: Akár az Isten

Azért Robin Cook is érdemel egy kalapemelést. Ezt ismét bebizonyította, most éppen az Akár az Isten című könyvével. Van egy…

A. Christie: Holttest a könyvtárszobában

A múltkor azt hittem, hogy az összes itthon található Agatha Christie könyvet elolvastam, de a végén a kezembe akadt még…

Tesco Titok

Végy egy írót, aki alapjáraton nem is író, sőt, megkockáztatom írni sem profi szinten tud, de azért van egy stílusa,…

Agatha Christie: A váratlan vendég

Nos, ez az a könyv, aminek elolvasásától óvakodtam, mivel egy Agatha Christie színdarab Charles Osbourne által regénnyé dolgozott változata. Viszont…

mefiblog logó

Írja és rendezi Mefi, avagy Nádai Gábor © 2005-2026

A blogot büszkén pörgeti a WordPress motorja, Anders Norén sablonjának átbuherált változatával.