Még augusztusban elolvastam el a címben szereplő művet. Ez már nem Poirot, hanem Ms. Marple, Agatha Christie egy másik detektívjének…
Olvastam is a két hét alat, elsőre az ABC-gyilkosságok című remekművet fejeztem be, így erről írnék pár szót. Fordulatos, izgalmas…
Egy fiatal hölgy fölkeresi a híres deteketívet, Hercule Poirot-t, hogy derítse ki az igazat: anyját tizenhat éve elítélték gyilkosság miatt,…
Az eddigi Dan Brown könyvek után azt kell hogy mondjam, nagyon bejönnek a fazon írásai. Feszült izgalom, színes fordulatok (néhol…
Tegnap éjszakába nyúló, és ma hattól hétig való olvasásrohammal befejeztem a Digitális erőd olvasását. Személyes véleményem pozitív, nagyon tetszett a…
Már az elején illik leszögezni: ez egy regény. A helyszíneket és a tárgyakat leszámítva minden a képzelet szüleménye. Tény, hogy…
Egyébként mielőtt elkezdtem olvasni a Da Vinci-kódot, az Agyat még befejeztem. Szintén csak azt tudom elmondani, hogy remek könyv volt,…
Igen, már megint Robin Cook! 😀 Viszont ami jó hír lehet azoknak, akik unják: már csak négy könyvem van a…
A Kómát (sajnos a magyar változatról nem leltem képet, a könyv pedig visszajutott eredeti tulajdonosához, így lefotózni sem tudtam) már…
Mikor elolvastam az első Robin Cook könyvet, a Mutációt, akkor úgy gondoltam, hogy ennél jobb művet nem olvasok a szerzőtől….