Bejegyzések könyv témában

Kedvenc könyvekről írt örömködések vagy nem tetsző regények bántalmazása verbálisan.

Robin Cook – Agymosás

Újabb bűnszövetkezést leleplező, s a modern, már-már gépiesedő orvosvilág ellen szóló remekmű. Egyszerűen szeretem, ahogy a Robin Cook könyvekben folyamatosan…

Robin Cook – Járvány

A héten volt szerencsém elolvasni Robin Cook újabb (mármint számomra) remekművét, a Járványt. Az író nem hazudtolta meg stílusát; van…

Rejtő Jenő – A szőke ciklon

Elolvastam a Vesztegzár a Grand hotelben című P. Howard regényt, melyben igazából kettő kisregény volt . Az egyik drága osztálytársamtól…

Robin Cook – Szfinx

Az első kétszáz oldalt leszámítva izgalmas könyv, de ezzel csak az a probléma, hogy háromszáz oldal van összesen. Nekem jobban…

J. K. Rowling – Harry Potter és a Félvér Herceg

Ugyan a magyar nyelvű kiadás előtt elolvastam már, mégis megvettem a Harry Potter hatodik epizódját. Megdöbbentem, hogy mennyire nem fogyóárú….

Robin Cook – Műhiba

Az első néhány oldal ugyan elég vontatottan zajlott, ám annál remekebb volt a könyv hátralevő része. Hasonlóan a »Mutációhoz« ez…

Robin Cook – Mutáció

Elmondhatatlanul jó könyv. Erről már az is tanúskodik, hogy két nap alatt kiolvastam. Egyik barátom már régóta olvas Robin Cook…

mefiblog logó

Írja és rendezi Mefi, avagy Nádai Gábor © 2005-2026

A blogot büszkén pörgeti a WordPress motorja, Anders Norén sablonjának átbuherált változatával.