Bejegyzések placc témában

Starbucks

Mikor voltunk »Bécsben« beültünk a Starbucksba. Én nagyon kíváncsi voltam már rá, rengetegen dicsérték, és egyszer ittam is Starbucksos finomságot,…

Allee

Voltunk ma az új szklerózis multiplexben, amit viccesen úgy ejtünk hogy állé, mert nem tudjuk hogy kell, viszont úgy írják,…

Roxy étterem és kávézó

Siófokon, a víztorony mellett van egy hangulatos kis hely, a neve semmi extra: Roxy, még csak nem is vonzó. Árulkodó,…

Szimpátia-Zamat étterem és söröző

A Szimpátia sörözőben még néhány hónappal ezelőtt krys kollégával voltam, de már sokkal régebben kezdtem el szemezgetni a mellette lévő…

Monarchia Rétesház

Nemrég nyílt a közelben, a Szondi utcában egy rétesház, amelynek helyén korábban egy kifőzde volt (utóbbi elhanyagolható információ). Múltkor beugrottunk…

Pár Perc Krumpli

Nagyon régóta szemezgetek a Móricz Zsigmond körtéren található Pár Perc Krumpli elnevezésű kis büfével. Emlékszem, korábban egy pizzaszelet árusító akármi…

Instant romkocsma

Találkoztunk ma Mainframe kollégával. A vicces az, hogy gyakorlatilag szomszédok vagyunk, és régóta ismerjük egymást, de csak most találkoztunk először….

Kedvenc pékségem

Nemrég vásároltam, és épp nem volt kenyér az egyik üzletben, a másikban meg sosem veszek, mert csak a tegnapit adják…

Blende Club Cafe

Szeretném ajánlani mindenkinek a Király utca zord szívében található Blende Club Cafét, kifejezetten olyanoknak, akik érdeklődnek a fotózás iránt, vagy…

Csarnok vendéglő

Mondjuk én inkább a néhány méterrel mellette lévő Tükörybe mentem volna, de hát ez lett a végén. Igazából vegyesek az…

mefiblog logó

Írja és rendezi Mefi, avagy Nádai Gábor © 2005-2026

A blogot büszkén pörgeti a WordPress motorja, Anders Norén sablonjának átbuherált változatával.