Siófokon, a víztorony mellett van egy hangulatos kis hely, a neve semmi extra: Roxy, még csak nem is vonzó. Árulkodó,…
A Szimpátia sörözőben még néhány hónappal ezelőtt krys kollégával voltam, de már sokkal régebben kezdtem el szemezgetni a mellette lévő…
Nemrég nyílt a közelben, a Szondi utcában egy rétesház, amelynek helyén korábban egy kifőzde volt (utóbbi elhanyagolható információ). Múltkor beugrottunk…
Nagyon régóta szemezgetek a Móricz Zsigmond körtéren található Pár Perc Krumpli elnevezésű kis büfével. Emlékszem, korábban egy pizzaszelet árusító akármi…
Találkoztunk ma Mainframe kollégával. A vicces az, hogy gyakorlatilag szomszédok vagyunk, és régóta ismerjük egymást, de csak most találkoztunk először….
Nemrég vásároltam, és épp nem volt kenyér az egyik üzletben, a másikban meg sosem veszek, mert csak a tegnapit adják…
Szeretném ajánlani mindenkinek a Király utca zord szívében található Blende Club Cafét, kifejezetten olyanoknak, akik érdeklődnek a fotózás iránt, vagy…
Mondjuk én inkább a néhány méterrel mellette lévő Tükörybe mentem volna, de hát ez lett a végén. Igazából vegyesek az…