Bejegyzések placc témában

Kösk gyros büfé

« Kösk gyros büfé 4/5 Még múlt héten megejtettük a második gíroszozást is, ekkor már kicsit kevesebben, de változatlan lelkesedéssel…

Wikinger gyorsétterem

Wikinger gyorsétterem » 4,5/5 Tegnap egy kisebb tömeggel (Gigi, Miss B52, Edi, Lev, Linelord, Maerlyn, Sura, Vale, Zsuki) elmentünk gíroszt…

Dark Mokka Lounge

Először is: a mai nap jó volt. Ismét a »Hangfoglalás« vendége voltam, csak most EmceeMike, Gigi, Shamalt és Zsuki társaságában….

Cafe Factory

Ma össznépi GDF-es italozást tartottunk, ahol többek között EmceeMike is részt vett, aki szerzett egy új barátot, és most nem…

Tündér Konyha

Ha az ember Szegeden jár, meg kell néznie kismillió dolgot, felsorolni sem érdemes. Az egész várost szívnia kell magába, mint…

Coffee Heaven

Az igazat megvallva, nem vagyok valami nagy kávés. És ez leginkább azért van, mert a kávé szóhoz sokáig két képet…

Trófea Grill Étterem

Még novemberben ajánlották a »Trófea Grill éttermeket«, és azóta szemeztem vele, míg végül ma »Bodies« után elmentünk vala, méghozzá a…

Pizza Hut

Voltunk ma Rejjával és Zsukival pizzát enni a Móricz Zsigmond körtéri pizzahátban, és igazság szerint a Pizza Hut-nak sincs köze…

Bableves Csárda

Már nagyon régóta szeretnék írni a Bableves Csárdáról, melyet még évekkel ezelőtt fedeztünk fel, mikor Salgótarjánba költöztünk, és az egyik…

Főzelékfaló

Voltunk ma a Főzelékfaló nevezetű helyen (konkrétan Móricz Zsigmond körtéren található egységben). Régóta tervezem, hogy kipróbálom, és megmondom őszintén: vegyesek…

mefiblog logó

Írja és rendezi Mefi, avagy Nádai Gábor © 2005-2026

A blogot büszkén pörgeti a WordPress motorja, Anders Norén sablonjának átbuherált változatával.