« Kösk gyros büfé 4/5 Még múlt héten megejtettük a második gíroszozást is, ekkor már kicsit kevesebben, de változatlan lelkesedéssel…
Wikinger gyorsétterem » 4,5/5 Tegnap egy kisebb tömeggel (Gigi, Miss B52, Edi, Lev, Linelord, Maerlyn, Sura, Vale, Zsuki) elmentünk gíroszt…
Először is: a mai nap jó volt. Ismét a »Hangfoglalás« vendége voltam, csak most EmceeMike, Gigi, Shamalt és Zsuki társaságában….
Ma össznépi GDF-es italozást tartottunk, ahol többek között EmceeMike is részt vett, aki szerzett egy új barátot, és most nem…
Ha az ember Szegeden jár, meg kell néznie kismillió dolgot, felsorolni sem érdemes. Az egész várost szívnia kell magába, mint…
Az igazat megvallva, nem vagyok valami nagy kávés. És ez leginkább azért van, mert a kávé szóhoz sokáig két képet…
Még novemberben ajánlották a »Trófea Grill éttermeket«, és azóta szemeztem vele, míg végül ma »Bodies« után elmentünk vala, méghozzá a…
Már nagyon régóta szeretnék írni a Bableves Csárdáról, melyet még évekkel ezelőtt fedeztünk fel, mikor Salgótarjánba költöztünk, és az egyik…
Voltunk ma a Főzelékfaló nevezetű helyen (konkrétan Móricz Zsigmond körtéren található egységben). Régóta tervezem, hogy kipróbálom, és megmondom őszintén: vegyesek…