Ma, a már szokásosnak mondható kis társaságunk (Gigi, Lev és Zsuki) megnéztük a ZP-ben DJ Krush névre hallgató exjakuza zenészúr…
Gigivel és Zsukival voltunk a ZP-ben Kaukázus koncerten. Odabent még találkoztunk raszpival és barátnőjével is. Eddig azt mondtam, hogy a…
Ma este Balázzsal, Gigivel és Zsukival elmentünk a Műjégpályán található EB-sátorban megrendezésre kerülő Kaukázus kiskoncertre. Igazából azt hittem nagyobb banzáj…
Szóval, nem csalás és nem ámítás, »Robin Cook Budapesten« járt. Kattintásra jön a többi kép is! Most minden szándékos vagy…
Szóval bográcsoztunk. Hát régen ettem már ennyire betegre magam. Ha most nem szedek fel pár kilót, és ilyen vékony maradok,…
Az van, hogy kedvenc beképzelt kommunista hadvezérünk, avagy Zsuki feldobott egy jó témát, és mivel nála nem tolong a tömeg,…
Ma este (pontosabban már tegnap) pedig SCFT-tisztújítás volt, szupertitkos földalatti bunkerben, méregdrága gyümölcsízű alkoholos sörkészítményekkel, de legalább bunkó pincérrel. Találkoztam…
Nemlátom, kattintok, meglátom! Mikor megérkeztem ‘pestre, pont elkaptam a felvonuló kerékpárosokat. Rengetegen voltak, csak a Kodály Köröndön keresztül mentek egy…
Na, megvolt a »Mozifanatikusok éjszakája«. Így nagy vonalakban annyi, hogy roppant szervezetlen volt az egész, ezt egyébként a rohangáló szervezők…
Salgótarján még mindig gány város. És nem azért, mert amikor kiapadt a szénybánya, meg amikor tönkrevágták az üvegbizniszt, leragadt az…