Bejegyzések esemény témában

Konferenciák, fesztiválok, bulik és hasonlók.

Harlem Globetrotters

Nem volt tegnap blog, jaj. Viszont technikailag nekem még ma (értsd csütörtök) van, így nem számít, meg ha mégis, egy…

Kellően elfáradtam

Délután tehát elmentünk Zsukival »cipőt venni«, és csatlakozott hozzánk Balázs is. Én két Tiszát vettem (erről majd később), Balázs meg…

Jókívánságok

Szeretnék itt (is) minden kedves olvasómnak, onlájn és offlájn barátomnak és ismerősömnek boldog, békés karácsonyi ünnepeket, finom lakomát, vidám együtt…

Plázaboj

Ma pedig Balázs elvtárssal voltunk plázacicásat játszani, kiröhögtünk pár lúzert (tudjuk, mi is azok vagyunk, leülhetsz), ittunk jegeskávét, valamint csurgattuk…

Aréna Pláza

A végén mégis ma mentünk az »Aréna Pláza megnyitójára«. Megmondom a frankót, ez a hely jobb (lesz) mint a WestEnd….

Földalatti múzeum

Voltunk ma Földalatti múzeumban Balázs elvtárssal. A múzeum a Deák Ferenc téren a metrólejáró mellett található, diákoknak 180 magyar köztársasági…

Szerenád

Megvolt a »szerenád« második – és egyben utolsó – része is. Hihetetlen jó volt; ha belegondolok, a négy iskolai tanév…

Premier Outlets Center

Voltunk ma a Prömier Áutlecc Centerban. Nem voltam még itt, és én ilyen teszkószerű helyre számítottam, ahová bemegy a paraszt,…

Jókívánságok

Kellemes, békében, szeretetben és ajándékokban gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

Rómeó Vérzik – Salgótarján

Koncertbeszámoló következik. Tömören és röviden: fantasztikus buli volt, jobbra nem is számítottam. Aki hallgatott már Rómeó Vérziket, az tudja, hogy…

mefiblog logó

Írja és rendezi Mefi, avagy Nádai Gábor © 2005-2026

A blogot büszkén pörgeti a WordPress motorja, Anders Norén sablonjának átbuherált változatával.